Projektportfolio

VOLVO PowerTrain AB, Köping 

Vi bytte ut och optimerade 2 stycken robotceller i produktionslinan för växellådor. Dessa robotar lägger silikon på växellådan före montage.

Bilden är ej tagen hos kund. 
SKF Mekan AB, Katrineholm 

Ombyggnation Robotcell. En IRB2400 robot förser två stycken IRB140 med ringar. Ringar kontrolleras i mätfixtur och levereras i pall. Vi bestyckade den ena IRB140 roboten med en dubbelgripper placerad på en Pivot (7:e axel) vilket halverade produktionstiden.


Bilden är ej tagen hos kund.

SCANIA AB, Södertälje

Travers för  lyft av lastbilshytter. Vi stod för all elkonstruktion, programmering samt driftsättande. Installation blev lyckad och kunden är mycket nöjd.

Bilden är ej tagen hos kund.

 PVI Segerström AB, Eskilstuna

Vi byggde en komplett robotcell för muttersvetsning av plåtar till lastbilsindustrin. Vi svetsar olika muttrar. Roboten är från ABB och utrustad med Kameror och SafeMove system. 


Bilden är ej tagen hos kund.


Mattsson Metal AB, Kungsör 

Konstruktion av robotanläggning för hantering och bearbetning av detaljer i mässing. Robot från ABB som levererar detaljer till en Takisawa (cnc-svarv). Konstruktion av anläggning skedde hos oss och drift hos kund var smidig och det blev en lyckad installation. Kunden är mycket nöjd. 

Bilden är ej tagen hos kund.


Granlund AB, Eskilstuna

Ombyggnation av svarv Sajo med nytt styrsystem från FANUC. Vi projekterade, konstruerade elritningar, apparatskåp och programmerade styrsystemet. Drifttagande samt leverans av komplett dokumentation. Kunden är mycket nöjd!


Bilden är ej tagen hos kund.